Polar Print

Polar Print är specialiserade på synhjälpmedel och arbetsplatsanpassningar. Polar Prints målsättning är att erbjuda synhjälpmedel från ledande hjälpmedelsleverantörer för personer med synnedsättning.

Mer om Polar Print

Säker e-handel

Kvalité & miljö

Polar Print får nya ägare!

Under en tid har Staffan och Inger Syk, som varit huvudägare och arbetat i bolaget i drygt 35 år, sökt en bra lösning för bolagets framtid. Tyvärr hann processen inte komma helt i mål innan Staffan tragiskt omkom i en olycka i augusti.

De nya huvudägarna i bolaget är Bertil Fridsén, Fredrik Palo och Patrik Johansson, som alla tre under lång tid varit anställda i firman. Bertil arbetar på kontoret i Växjö och har sedan 2015 varit VD. Fredrik finns på Luleå-kontoret och jobbar mycket med upphandlingar och reparationer. Och Patrik finns i Umeå och har under de senaste åren framförallt drivit olika utvecklingsprojekt och arbetat med arbetsplatsanpassning.

Det känns skönt att allt nu är klart säger Bertil Fridsén, VD för Polar Print. Nu ska vi sikta framåt och vidareutveckla det Staffan och Inger byggt upp genom åren. Vi är mycket glada att Inger kommer att finnas kvar och hjälpa oss med det praktiska inledningsvis.

Bli testanvändare i vårt projekt

Vi skapar nya möjligheter till arbete genom anpassning av affärssystem från Visma.

Läs mer om vårt spännande projekt.

När glasögon inte räcker...

På Rosterigränd 14 nära Liljeholmens tunnelbanestation finns vår butik där hjälpmedel kan provas under sakkunnig handledning.
Ring 010-470 99 22 för tidsbokning.

Senaste nytt på Facebook

Aktiviteter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev